Kettingen 

 

Trendy kettingen shop je online je bij Double Trouble sieraden.

 

 

Wij hebben een aantal verschillende soorten halskettingen in onze collectie. Wij hebben prachtige statement kettingen, zoals grovere schakelkettingen. Maar ook fijne minimalistische kettingen en ook een aantal bedelkettingen. Voor ieder wat wils! Ga je voor een gouden ketting of een zilveren ketting? In onze webshop heb je voldoende keuze uit leuke trendy dames kettingen, die ook nog eens betaalbaar zijn. Al onze kettingen zijn gemaakt van stainless steel, dus zijn waterproof en verkleuren niet. En ook zijn alle kettingen 100% nikkelvrij.

 

 

Betaalbare kettingen 

 

 

Ben je op zoek naar  een trendy halsketting die ook nog eens betaalbaar is? Onze kettingen zijn altijd leuk geprijsd en wij hebben een leuk aanbod van trendy dameskettingen. Maar bekijk ook eens onze sale pagina! Wij vullen onze sale pagina regelmatig aan met sieraden die leuk zijn afgeprijsd!

 

 

Een halsketting cadeau geven

Een halsketting is het perfecte sieraad om cadeau te geven. En elke vrouw houdt toch van kettingen? Een kettinkje vd die je cadeau hebt gekregen, blijft ook een mooie herinnering aan de persoon die het jou heeft gegeven. Geef tijdens de bestelprocedure aan in het Opmerkingenveld dat het een cadeautje is, dan pakken wij jouw bestelling als een feestje in!